Servar-sv

Här hittar du information om våra Serviceavtal samt bokningsformulär!

Grundservice
Med ett serviceavtal får du en genomgripande genomgång av din värmepumpanläggning som ger dig trygghet. Vi kontrollerar vätskor, rengör filter, kontrollerar att din anläggning ungerar på ett ekonomiskt sätt, m.a.o. en fullständig kontroll och översyn.

Du som servicekund får ett protokoll på utförd kontroll. För dig som önskar återkommer servicen varje år med automatik, eller för dig som inte önskar binda dig till några avtal utför vi service efter dina önskemål.

Fullservice
Du kanske har en anläggning som är några år och funderar lite kring effekten på anläggningen i dagsläget mot då den levererades.

Vill du vara på den riktigt säkra sidan beställer du en fullservice. Vi konditionstestar värmepumpen på samma sätt som den gjordes efter tillverkningen. Då får vi ett kvittop på att den verkligen avger topp-prestanda. Finns det något att anmärka på, åtgärdar vi detta i samråd med dig.

Vi ser till att anläggningen håller sig som om den vore nyinstallerad. Det gör att du slipper fundera på att byta värmepump i förtid, tack vare den optimerade effektservicen. Ett bra alternativ om man ser till en investering i en ny anläggning.

Förnamn*

Efternamn*

Telefon*

E-post

Adress*

Postnr*

Ort*

Kommun*

Typ av värmepump*

Vid felanmälan, beskriv problemet