2012tryggtval

Jörgens Kyl & Värmepumpsteknik AB är ett företag med stor bredd. Våra verksamhetsområden innefattar främst Värmepumpar och Kyla/AC, vi arbetar även med VVS och Solvärme.

Med lång erfarenhet i branschen tillsammans med viktiga behörigheter har vi det som krävs för att erbjuda service- och installationsarbeten av hög kvalitet. Vi är inte märkesbundna vilket innebär att vi servar de flesta kyl- & värmepumpsanläggningar.

Vår ambition är att personligen förmedla kompetens och trygghet till alla våra kunder.

Vi arbetar med kvalitetsprodukter från de flesta stora värmepumpstillverkarna.
Allt för att kunna erbjuda dig den bäst lämpade anläggningen för din fastighet, samt för att kunna möta dina önskemål. Med ett så brett produktprogram skiljer vi oss från många av våra kollegor i branschen.

Då energi, teknik & kompetens är kärnan i vår verksamhet anstränger vi oss för att kunna energieffektivisera din anläggning istörsta möjliga utsträckning så din energibesparing blir optimal och mer miljövänlig.

Inom VVS arbetar vi även här med stor bredd alltifrån att byta packningar i köksblandaren till att installera större pann- och värmesystem.

Vi erbjuder rådgivning till dig som står inför större renoverings- eller byggprojekt!

Självklart är vi medlemsanslutna till SVEP och Kyl- & Värmepumpsföretagen.

Vi innehar Eu-Certifiering för värmepumpsinstallatörer (EHPA) samt Företagscertifikat enligt köldmedieförordningen (INCERT)

För oss är det viktigt att Du som kund känner dig trygg med ditt val av leverantör!