Varme-s

Här hittar du en del av de leverantörer som vi arbetar tillsammans med!

Vi har valt att arbeta med främst fyra leverantörer av värmepumpar, dessa är Bosch, Nibe, Viessmann samt Danfoss. Nedan förklarar vi lite om företagen struktur.

Då både Bosch och IVT:s värmepumpar tillverkas parallellt i fabriken i Tranås har vi valt att hålla oss främst till Bosch produktsortiment men önskas någon av IVT:s produkter är vi givetvis lyhörda för detta.

IVT är Europas ledande värmepumptillverkare med fokus på utveckling av ny värmepumpsteknik. 2009 bytte IVT Industrier AB namn till Bosch Thermoteknik AB. Varumärket IVT Värmepumpar lever dock kvar.

Med Bosch Thermoteknik AB som ägare finns hjälp att fortsätta driva utvecklingen av miljövänlig värmeteknik framåt i ännu snabbare takt.

Thermia är en del av Danfoss och ingår i Danfoss Värmepumpar AB. Danfoss industrier är en svensk företagsgrupp inom kyla, vvs samt därtill närliggande områden. Även här tillverkas värmepumparna Thermia och Danfoss parallellt i fabriken i Arvika.

Vi har valt att hålla oss främst till Danfoss produktsortiment men då denna satsning är relativt ny är informationen tyvärr lite begränsad. Hör gärna av Er om ni önskar information om dessa produkter.

LEVERANTÖRER

S_120_69_bosch-ruta
S_120_69_nibe-ruta
S_119_69_panasonic-ruta
S_120_69_danfoss-ruta
S_120_69_viessman-ruta